Tuesday, 4 October 2011

Projek 3: Light tagging 2

sebelum ini, aku pernah buat mengenai light tagging. Pada kali ini, aku mengguna kan dua sumber cahaya, satu torch light LED, dan juga torch light biasa. dua cahaya ini memberi impak yang berbeza. jangka mase untuk membuat light tagging ini tetap same iaitu 30 saat. bentuk yang hendak di buat mesti lah dalam jangka mase tersebut. Bende ni aku wat dengan partner outing aku, faiz ramos.. jom kita lihat hasil pada malam ini..

aku kan tetap menanti mu..






Aksi sebelum..mengukur frame melalui lensa..


untuk blog aku, tapi tak menjadi..

sekian untuk malam ini...

8 comments:

fatin adawiah said...

nice work dear ^^

oshin said...

Sumpah cantekk ! nice work and good job!

shazmir said...

wah terbaik bro..

xyz4mir.blogspot.com

Hasif said...

Mantap. =)

Atif Fahmi Muhammad Fahimuddin said...

aku suka yang pokok nyok 2.smart..

Mohd Azrul Aziim said...

bila nak wat light tagging untuk aku?

iqbal said...

meh la...kita wat malam ni..ble2 jer la...jnji mlm..

cik mun said...

cantiklah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...