Thursday, 27 October 2011

Jawab Secara spontan, lepas baca slide ni...


Apakah yang korang fikir bila baca slide ni??

6 comments:

Mohd Azrul Aziim said...

tak fikir ape-apepun. hehe

Rosalia said...

hantar pesakit ke X ray? haha. mmg nurse punya keje tak de kursus satu je.

kucen2020 @ azam j said...

xray is not sumting dat benefits student much,, mayb berbeza ikut tmpt posting, klo mcm di ukm,, CI xbenarkan studnt anta pt gi xray,, except ultrasound,, angio,, n few others,,sbb mnde2 cmtue ade mnde utk di pelajari,, xray is not worth,, dtg, amek gmba,, balek ,, sbb ape,, sbb filem xray tu,, akan msok sistem,, doc ley usha by login dr wad saje,, so, rugi mase utk queue pt punye turn aje... so,, itu adalah kje PK(pembntu kesihatan) @ atenden *same la tu.. tu adalh sedikit sebnyk info dr PPUKM..

iqbal said...

aku pun pk mcm 2 gak, but klu xde hospital sendiri, 2 yang susah 2. contoh ade stu hospital yg xde bhgn pnyediaan mkann, and attenden juz ade time bg makan kat pt jer. time len xde pun..stdent kne wat sume..

kucen2020 @ azam j said...

bhg pnyediaan mknn..?? mksd nye,, yg anta mknn ke wad ke//?? means,, atenden yg gi amek mknn kt bwh..?? yg tu atenden mknn ke,, atenden wad.?? sje kite sembg2.. ley share2 kn..?? hhhe

iqbal said...

hospital ni len ckit..attenden wad pun bg mknn gak..hospital old skol ckit..tu yg jd mcm 2..tp ape yg aku ske hospital lame ni, sume manual, byk leh blaja...tp ape yg mslh nyer, ble student yg xperform btul2, wat msalah, salah wat procedure, effect kat pt lak, sume ipt yg posting xleh wat procedure..so, adik2 junior xleh nak blaja dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...