Wednesday, 26 October 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa


Entry kali ni, psal contest..memang dah lame ak nak masuk contest pasal gambar ni, dan ni first time aku  masuk contest. Hope berjaya la menarik minat judge contest ni..hehehe..  Korang pun boleh join contest ni, cuba-cuba mana tau berjaya. Klik pada banner kat atas ea, semua syarat dan tarikh tamat ada. 

So, ni gambar yang aku pertaruhkan..

Disebabkan tajuk contest best of me..so ni gambar aku tentang aku, yang aku rasa terbaik.. Aku tag dua orang yang tau pasal ni, hope diorang pun join gak contest ni:
Aku pun nak tau, ape pandangan korang kat aku dalam gambar ni?
Sekian saja untuk malam ni..

3 comments:

cik tenggiling said...

owh...sgt sweet... anyway gud luck..

iqbal said...

thanx...:)

Armzira said...

Alolooo. Sweettnya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...