Saturday, 1 October 2011

High Dynamic Range: Puncak Alam



UiTM Puncak Alam.. Gambar-gambar ni ak snap sebelum dan selepas jumpe lecturer aku, bincang pasal research proposal. Asal boleh jer tangkap. betapa cantik nya UiTM Puncak Alam ni.


Kolej Rafflesia

PSB dan tangga Batu Caves, sesuai untuk exercise hari-hari

Kolam Basah.. aku dan budak umah pernah lepas kan anak ikan dalam ni

parking yang xcukup besar untuk tampung bilangan pelajar yang makin meningkat






6 comments:

i.Alyaa said...

parking tu utk lecturer la der..haha..lama2 nanti banyak r parking utk students nanti..hehe.. ;)

iqbal said...

hahaha...xkire la...tp tetap x cukup gak...cian kita sbgai student kene jalan jauh...hehehhe...^^

Ku Azhar said...

hdr memang mcm nie ek? hehehe...sorry first timer :) teringin nk beli Dslr..nie pkai camera pnye ke?

ame elms ! said...

cantik nya . :O

iqbal said...

ntah la...HDR ni mcm byk makne nyer...pkai cmera bleh, pkai lptop edit bleh..pkai single photo bleh, pkai byk gmbar pun bleh tp len dedahan(EV)..

Eja Razif said...

menarik sangat tengok picture dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...