Sunday, 20 November 2011

Explore Gambar Passport

Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Gambar passport hasil dari print aku

Setelah sekian lama shooting gambar, aku disini aku nak wat sedikit  promosi siapa yang terdesak nak guna gambar passport boleh la menghubungi aku. Lame gak  aku godek-godek printer
dan gambar yang nak aku print. Jadi terhasil la gambar di atas.

Promosi aku sekarang adalah:

  • Gambar passport: RM1 sekeping

**nak aku tangkapkan gambar pun boleh, ataupun
**print terus gambar yang korang ade simpan


Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan khidmat aku untuk wat gambar passport boleh lah hubungi aku kat talian ni...013-3219753... Tak pun email kan sahaja kalau dah ada gambar yang tinggal nak print dekat email ni: mr.iq.zone@gmail.com... Khidmat ni untuk kawasan yang berhampiran dengan rumah aku sahaja, Puncak Alam dan UiTM Puncak Alam. Khusus untuk sesiapa yang terdesak sangat nak pakai gambar passport.

Bawah ni antara yang salah print dan gambar passport yang aku snap sendiri.

Antara kesilapan print

Gambar passport yang aku snap sendiri
Sekian 

3 comments:

eLLa said...

ok.. nnti sy bgitau kwan2x..

fieha said...

maju setapak lagi..bagus2..teruskan usaha :)

adli tu redho ke x jadi model?haha

iqbal said...

Ella: thanx..
Fieha: haha...aku paksa dia jd model ari 2...jahat x ak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...