Tuesday, 15 November 2011

Contest My Top Refferal by Amira Studio

Hari ada lagi satu contest yang aku rasa lain dari yang lain. Kalau selalu kita tengok contest gambar, siapa dapat like paling tinggi, contest banner dan macam-macam lagi. Hari ini contest untuk trafik paling sesak lak. kalau di ikut kan trafik kat blog aku rendah saja, tapi cuba nasib saja lah, mana tau tiba-tiba MENANG..hahaha..jauh dari realiti nampaknya.

Cuba tengok banner doodle bawah ni, comel bukan.. apa lagi, jom la mencuba.

banner contest
Aku harap ramai yang akan mencuba contest ni, kita memeriahkan lagi blog kita. Untuk maklumat lanjut, korang boleh klik pada banner di atas ataupun pada link blog Amira Studio ini.
Sekian..

1 comment:

Mahamudah Mutiani said...

Baca, Like, Comment and Click Banner dalam Entry ♥ Klik Sini! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...