Sunday, 13 November 2011

CONTEST CANDID TIME


Ni contest second yang aku try masuk. Tak tau la ape nasib kali ini. Tapi hadiah boleh tahan gak. Tak cuba tak tau btul x. bak kata pahlawan melayu, tak kan melayu hilang di dunia..ahhh sudahhh...silap peribahasa lak..ape pun bantai je la. hahahaha..jom tengok gambar yang aku pertaruhkan..


gambar family aku, masa di Pantai Rhu Sepuluh
Di sertakan sekali dengan orang yang di tag:

  1. Fatin Adawiah
  2. Fieha
Aku harap ramai lagi yang mencuba contest ni. Nak masuk test ni pergi klik sini..
Sekian

5 comments:

naem said...

aku pun masuk jugak. haha

Muna rahimah said...

Thanks for join and goodluck :)

iqbal said...

thanx Muna..
Jom join ramai2..

Shafiqah said...

awak di-tag :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

Shafina Sofian said...

keluarga bahagia . hihi :)

http://underskema.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest-by-muna-rahimah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...