Monday, 19 September 2011

Second projek...Magic show using Dslr...

Malam ketiga aku bersame dslr...ketika letih pulang dari keje...aku melihat rumah aku gelap gelita... aku terlihat cahaya samar-samar dari dalam...urm...blackout ker umah aku ni....tapi umah sebelah terang jer.... so, dengan senyap dan pelahan aku masuk ke dalam umah....aku terlihat...MASYAALLAH...diorg wat projek dalam umah ak...tetttttttttttttttt....dah tertangkap.... ni la projek diorg yang tak tunggu aku...


jangan ingat gambar ni guna adobe photoshop...tak edit pape lagi kat gambar ni...ini lah magic gune kan Dslr..'LIGHT TAGGING'...lighttagging ini tidakmemerlukan banyak perkakas...hanya memerlukan cahaya, dslr, dan tempat yang gelap... jom tgk gelagat kwan2 aku faiz dan atif dalam cari tempat gelap...



 selepas selesai sume, gambar di atas skali dan di bawah ini adalah hasil nyer..

mcm banduan pun ade...letih tangkap gambar..

termenung..memikirkan ble la nak abes posing ni..

perghhh...mcm model tgh padang bola..
sekian saja..insyaAllah ade light tagging yang lebih baik daripada ini nanti...

7 comments:

pepol said...

style bro,ak pon penah buat jgk cmni,hehehe

hehe said...

mabruk2!!

nunui Joe said...

wahh chantaklah iqbal. ingatkan guna adobe td. hehehe

iqbal said...

thanx...ni pun bdk2 umah ak creatif sume nyer...hehehe

putput said...

nice n ada styleee lah!

fatinadawiahkhairudin said...

heee da leh komen dah^^

iqbal said...

Bagus2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...