Wednesday, 21 September 2011

First outing with My Dslr

Untuk pertama kali nyer, aku keluar outing dengan camera ak ni...tak banyak tempat yang aku pegi...cume putrajaya dan jugak i-city...mula-mula ingat nak kuar pagi 2, tapi hujan lebat sangat2...so tunggu je la sampai hujan b'henti...dah takdir tuhan untuk aku kuar lambat ckit..syukur alhamdulillah..pukul 11 lbih hujan pun berhenti...tp aku gerak g putrajaya pukul 3,...hahaha..sengal.. soni view yang aku dapat snap dan leh la untuk tunjuk tanpa malu...


Masjid Putra, Putrajaya

kisah hidup si peppermint & coklat cookies


jom snap dari celah daun


gambar ni tangkap dari atas


ini lah dia msjid putra, putrajaya


snap cantik2 ckit


landscape di putrajaya


bunga ape ini??
  I-City, Shah Alam

nak kut santa leh x


cantik nyer lampu ni


lepas tgk lampu, tanglung ni pun cantik...


benda baru di I-city
  2 je la, gambar2 yg dapat di upload..ini lah nikmat nyer bila kita wat benda yang kita suke...
credit to: Fatin Adawiah

5 comments:

fatin adawiah said...

thanx kamoo jua 4 da great day =))

amirnawawi said...

Perghh!! bestnyer dh ade dslr.. I'm wondering when i can have that thing..ha3

iqbal said...

mmg best ade..ni pun simpan duit ckit2..dapat la jgk bende ni....

cik mun said...

snoknye..eh..kat icity ade train ke?

iqbal said...

a'ah...bkn train sgt pun...tp syok gak la klu naik, wlupun skejap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...