Sunday, 18 September 2011

Projek first.....





Nikon D5100...Dslr pertama untuk ak...lame duk mengikat perut untuk beli satu..skang dah pun dapat, rugi la klu xguna abes-abesan..btul x.. first skali dapat bli camera ni, mesti jadi mcm beruk dapat bunga nyer la...duk picit sana, duk picit sini..bukan sebab xtau nak gune..tp nak tengok & try function dia... Alhamdulillah..puas ati dengan ape yang ade..sesuai utk beginner macam ak.. lepas abes godek-godek, start photography...Model nyer...barang2 dalam umah...especially hamster kwn ak... Jom kite tgk gambar-gambar yang di snap beginner mcm ak...







sekian saje untuk pagi ini...pas ni pasti byk lg gmbar2..

5 comments:

cik mun said...

nice..boleh lah mun jadi model plak lpas ni..hehe

iqbal said...

bleh jer...insyaAllah klu ad pluang..hhahaha

atin said...

owh..ape jnji kamu pd ku??nak keno ni..urmm

ziaf said...

awek marah ke bang?

fatin adawiah said...

sebok le ko pait :P haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...